WAT VOOR TYPE ETER BEN JIJ? DOE DE TEST

Waarom is het belangrijk om te weten wat voor type eter je bent? Als je wilt afvallen is het belangrijk dat je weet waar je winst zit! Zo ook bij Natalie:

Natalie: ‘Voordat ik deze test deed wist ik niet dat ik een emotie-eter was. Ik had gewoon snaaibuien, meerder malen per week. Na zo’n snaaibui voelde ik me altijd schuldig. Ik baalde ontzettend van mezelf. Vaak dacht ik dan ook: laat maar, ik begin maandag weer opnieuw. Ik wist niet wat ik er aan kon doen.’

De test is een vast onderdeel in mijn praktijk. Als je weet wat voor type eter je bent, dan weet je ook waar je aan kan werken. Hoe je de controle over je eetgedrag WEL weer terug kan krijgen. Zo ging dit ook bij Natalie.

‘Ik weet nu waarom ik die snaaibuien had. En ik heb geleerd om anders met mijn emoties om te gaan. Ik hoef niet meer te eten wanneer ik mij onrustig of boos voel. Ik heb de controle weer terug. De focus lag voor mij niet perse op het afvallen, maar dit volgt natuurlijk vanzelf omdat ik minder snaai.’

Voor Judith werd het duidelijk dat zij een echte verleidingseter was.

Judith: ‘Wij hebben een grote familie en kennissenkring. Dus die verjaardagen, dat was voor mij elke keer een ding. Ik maakte samen met Lida een plan. Nu heb ik ook veel diëten gevolgd – dus dat ‘dieet denken’ hebben we ook aangepakt. Ik weet nu wat voor mij de triggers zijn bij verleiding. En ik kan hier bewuste keuzes in maken. Ik heb geen schuldgevoel meer na een verjaardag en kan gewoon genieten.’

De test is een mooie eerste stap op de weg naar een nieuw eetpatroon met blijvende resultaten.
Wanneer je deze test download ontvang je meteen gratis tips om meer bewustwording te creëren. Wil je dit niet? Dan kan je je altijd afmelden.

Schrijf je in via onderstaand formulier.

Je ontvangt dan de test in je mail!

Let op: check ook je ‘ongewenste post’
* verplicht