Blijf je vechten tegen de kilo’s?

Het bananen dieet, het ziekenhuis dieet, het brood dieet, het eiwit dieet, het soep dieet. Dit zijn enkele afslank diëten die ik ben tegenkomen in de tijd die ik werkzaam ben als diëtist. Je begrijpt dat wanneer ik hier merknamen zou noemen, er zo een honderdtal diëten zouden staan.

Het grote aanbod aan diëten is er natuurlijk omdat er ook veel vraag is naar diëten. We hebben nu eenmaal die wens. Die wens om af te vallen. En die wens, dat verlangen, is groot. Daarom wachten we er liever niet te lang op. ‘Ik heb nu de knop om, ik wil resultaat zien.’ Herken je dat?

Het grote aanbod  aan diëten, gecombineerd met de wens om af te vallen, maakt dat we snel grijpen naar een streng afslank dieet.

Een afslank dieet wordt  door de industrie gepresenteerd als de oplossing voor je overtollige kilo’s. Dat in 98% van de gevallen zo’n dieet niet succesvol zal aflopen, staat er niet bij. (Volkskrant 2008) In bijna alle gevallen komen de verloren kilo’s weer terug. EN omdat je stofwisseling op een laag pitje staat, komen er vaak nog extra kilo’s bij.

Blijvende resultaten bereik je met de juiste mindset en de juiste handvatten

In mijn praktijk begeleid ik je graag 1 op 1 bij het behalen van je doelen. Het mooie is, dat je alles zelf bereikt. Ik sta aan de zijlijn en geef je tussendoor de juiste handvatten om mee aan de slag te gaan. We kijken naar alle momenten die voor jou lastig zijn, waar je niet tevreden bent over je eetgedrag. En die obstakels overwin je, stap voor stap. Met een portie gezond verstand en zelf liefde, haal jij je doelen. Ik laat je zien hoe.  Lees meer over mij en waarom ik dit werk doe.

Een klik is belangrijk…

Daarom bied ik altijd een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik hoor in dit gesprek graag jouw verhaal en laat je zien hoe begeleiding in mijn praktijk er uit ziet. Geheel vrijblijvend, er zitten geen verplichtingen aan vast. Ik wil meer weten over gratis kennismaken.

Groepsprogramma

Wil jij afvallen en zou je dit graag met anderen willen doen? Ik begeleid ook groepen vrouwen om blijvend af te vallen. Kijk eens naar het groepsprogramma