Over Lida Metsemakers – Dieetbegeleiding logo-Emotie-eten de baas specialist-web

Mijn praktijk heet Lida Metsemakers – Dieetbegeleiding. Met het woord dieetbegeleiding geef ik aan dat ik meer doe dan advisering. Ik begeleid mensen stap voor stap, naar nieuwe, gezondere gewoontes. Hiervoor hanteer ik de methode van ‘Emotie-eten de baas’. Een methode die voor mij zelf ook heeft gewerkt.

De emotie-eter heeft een speciaal plekje in mijn praktijk.

Zelf ben ik een emotie-eter geweest. Het is mij gelukt om blijvend te stoppen met emotie-eten. Achteraf besef ik pas wat mijn eetgedrag in het verleden aan energie gekost heeft. Altijd bezig zijn met wel eten/ niet eten. Altijd bezig zijn met negatieve gedachten ‘ik ben te dik’, ‘dit staat me niet’. En dan maar weer streng lijnen.
Deze gedachten los laten geeft veel ruimte en energie. Energie om bezig te zijn met dingen die écht belangrijk zijn in het leven. Ik merk dat ik nu letterlijk meer uit het leven haal. Dit gun ik mijn cliënten ook.

Waarom doe ik dit werk?

Wanneer vrouwen bij mij komen kennismaken zijn ze vaak moe van al het diëten. Het altijd bezig zijn met lijnen en die kilo’s. Ze hebben verschillende dingen geprobeerd en niets heeft blijvend resultaat gehad. Het is lastig om in die situatie positief naar de toekomst te blijven kijken. Het is mijn missie om hier verandering in te brengen. Want ik weet dat jij je doel kan bereiken. Het gaat om de juiste handvatten.

Wil je eens aanschuiven bij een workshop van ‘Emotie-eten de baas?’ Kijk in de agenda wanneer er een workshop is bij jou in de buurt. Of kom gratis en vrijblijvend kennismaken in mijn praktijk. In een gesprek van 30 minuten kijken we of jouw vraag aansluit op mijn begeleiding. Ja, dit wil ik wel!

Wat cliënten zeggen over Lida

Jessie: ‘Lida is rustig, kan goed luisteren en is niet oordelend. Maatwerk. Ik heb echt het gevoel dat ze advies geeft heel gericht op wat voor mij van toepassing is. Het gaat over gedragsverandering en soms niet over eten :-)’

Marja: Je hebt me hele concrete en duidelijke handvatten gegeven. Ik vond alles top, dus ga zo door!’

Anna: ‘Je kan goed luisteren en vult niet in voor mij. De opdrachten waren persoonlijk en ik kon er iets mee.’